"Маймуната не се интересува от Браунови частици, златни звезди, олимпийски медали или докторати по философия. За човека тези неща са по-ценни от цял един кораб, натоварен с банани. Това ни прави доста тъпи по маймунските стандарти."

Чарлз Уайтхед

петък, 5 ноември 2010 г.

СВЕТОВЕН ФЕСТИВАЛ НА АРХИТЕКТУРАТА – WAF 2010


Набира скорост поредния архитектурен форум със световно значение в столицата на Каталуния. От 3 до 5 ноември 2010 в Барселона си дават среща едни от най-големите имена в света на съвременната архитектура и пространствения дизайн.


Програмата на фестивала е изключително богата и въпреки краткия период участниците и гостите ще имат възможност да посетят множество събития, презентации, да сверят часовниците си и да научат от първа ръка кои ще бъдат тазгодишните победители, излъчени от авторитетното жури в различните дисциплини.Сред лекторите на семинарите тази година ще бъдат Арата Изозаки, Хосеп Асебило, Пол Бейкър,  Андрю Грант, Катрин Густафсон, Пол Флауърс, Блеър Хътън,  Джеймз Остин, Филип Бърнстейн и др.

В няколко поредни публикации ще ви информираме по-подробно за по-интересните проекти, презентации и семинари. И, разбира се, ще публикуваме допълнителна информация за някои от победителите и печелившите проекти.

(По материали от чуждия печат)

Няма коментари:

Публикуване на коментар