"Маймуната не се интересува от Браунови частици, златни звезди, олимпийски медали или докторати по философия. За човека тези неща са по-ценни от цял един кораб, натоварен с банани. Това ни прави доста тъпи по маймунските стандарти."

Чарлз Уайтхед

сряда, 8 декември 2010 г.

ДЖИЛИАН МЪРФИ ЗА ЧЕРЕН ЛЕБЕД



Примата Джилиън Мърфи не е била очарована от набиращата все повече популярност в света нова лента Черен Лебед. Балетната звезда описва впечатленията си като шокиращи и обезпокоителни, защото, според нея, дават една невярна и изкривена представа за нейния свят.





В свое изненадващо интервю пред Лос Аджелес Таймс тя споделя впечатленията си, като казва буквално следното:

„ Мисля, че начинът, по който са представени нещата е шокиращ, но това е направено нарочно... В балетната индустрия има много съперничество, особено ако трябва да получите място в дадена трупа (компания). Аз мисля, че когато вече сте влезли в трупата вие имате лични цели да се развивате и да получавате повече роли и ние много се подкрепяме един друг. Жестоката среда, описана във филма беше озадачаваща за мен. Подобна атмосфера, както и развратността на режисьора нямат нищо общо с личния ми опит.” (Черен лебед)

Няма коментари:

Публикуване на коментар